Nová struktura a koncept našich menu je netradiční. Abychom zachovali čerstvost, kvalitu a rozmanitost podávaných jídel, rozhodli jsme se, že budeme nabídku měnit podle sezóny a speciálních nabídek od našich dodavatelů. Obědová a večerní nabídka se bude obměňovat co 1 - 2 týdny. K tomu se můžete těšit na speciální nabídky dne a nově i Glok menu, nabídku pokrmů k pivu, která bude vždy obohacena o párování piva s jídlem - pivním speciálem daného měsíce.
Stálé obědové menu 11:00 - 18:00
- Polévka dle denní nabídky
- Hovězí burger na grilu se smaženou cibulí, čerstvou zeleninou a domácím dresingem, ručně krájené tenké hranolky
- Vepřový řízek smažený v pánvi se smetanovo-bramborovou kaší, domácí pyré z červené řepy
- Vaječná omeleta na bylinkách se žampiony, malým míchaným salátkem, petrželové brambory
- Debrecínský párek od Zefa Volary, hořčice, křen, domácí chléb
- Dezert - domácí štrůdl se zmrzlinou a vanilkovou omáčkou
Glok menu 14:00 - 22:00
- Gouda sýr z naší udírny s čatný z chilli a červené cibule *
- Steak z kořeněné vepřové krkovice s bylinkovým máslem, smažená cibule, domácí tenké hranolky *
- Smažené domácí dršťky s caparovou remuládou a domácím chlebem
- Miska domácích tenkých hranolků
- Dezert - domácí kokosový řez s čokoládou *
* skvělá kombinace s pivním speciálem Matyáš
Večerní menu 18:00 - 22:00
- Silný hovězí vývar z oháňky s masem, zeleninou a celestýnskými nudlemi
- Polévka dle denní nabídky
- Duo z bažanta, konfitované stehno a grilované prso, demi-glace omáčka, kapusta Savoy a gratinované brambory
- Pozvolna pečený vepřový bok na rozmarýnu s křupavou kůrkou, cider omáčkou, máslovo-bramborovou kaší a dušenou zeleninou
- Domácí špecle s lesními houbami, cibulí, česnekem a petrželkou
- Dezert - domácí štrůdl se zmrzlinou a vanilkovou omáčkou